van eiland tot weiland.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van onbekend talent - WaarBenJij.nu van eiland tot weiland.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van onbekend talent - WaarBenJij.nu

van eiland tot weiland..

Blijf op de hoogte en volg onbekend

27 April 2008 | Nederland, Amsterdam

Trek je trekker uit de modder.. hier is ie weer de man met veel geblaat en geen gest...st..st..st..o.ooo.o.oottter..

Mensen lief, het is inmiddels al 3 weke gelede dat k wat van me heb laten hore vanuit het caribisch gebied... maar ach daar moet je niet zo zwaar antille... Geen bericht is goed bericht en geen licht is slecht zicht.. zo klaar als een klontje.. en elk pondje gaat nog steeds door het mondje..

Wat een dagen hierow.. nu ik hier inmiddels al 3 maanden zit.. begin je steeds meer mensen te kennen omdat het toch relatief klein is. en je circuleert in dezelfde clubs,kroegen,restaurants en stranden... Eigenlijk alleen maar mooi..want je rolt van het ene Vsje in het andere Vsje.. Terwijl ik dit verhaal zit te typen voel ik me als een dokter die Paul de leeuw weer hetero moet make: ik weet niet waar ik moet beginne.. bij het begin is misschien logisch..

Op dit moment is het carnaval.. veel blauwe plekke en schramme.. maar men leert door vallen en op te staan.. nou carnaval ik ben er voor gevallen... alle bruutheid op een stokje..
Dinsdag was thomas ruley hier.. die heeft op dit eiland zon hitje met: SHEEEEE'S ROYAAAL!! SOOOOO ROOOYAAALL. AND I NEEEEEED HER IN MY LIIIIIIFEE!!.. dat was het enige wat iedereen kon meezinge van de studente. maar mensenlief wat ging het los.. ze hebben voor carnaval gewoon een speciale dorp opgezet.. waar elke dag 3 weken lang een party is.. en wat een feesten zijn het.. unglaublich..

vrijdagnacht was Jouve hier.. om 4 uur snachts.. een optocht mensen gaan 13 km lopen.. Keiharde muziek.. JOUVE! JOUVE! paradekarren.. verklede mensen.. en drank in overvloed.. Ik moest werken tijden Jouve.. maar echt niet erg! stond in een stand.. kwam de stoet langs drank verkope en uitdelen.. was de stand voorbij.. tent afbreken.. en verderop weer opzette om vervolgens weer los te gaan als een malle.. ik kwam al zo brak als een tientje aan.. want had van 9 tot half 4 een strandfeest.. en om half 3 moest ik op me werk zijn.. toen van 4 uur tot 10 Jouve meegepakt.. het begon om 4 uur rustig.. maar om 10 uur was het gehele eiland dronken.. en explosief los aan het gaan.. eindstand half 2 thuis.. eindelijk some sleep.. word ik om kwart voor 8 wakker gebeld door wietske!!! jow stef ga je mee? stef: hoelaat is het? w: 7:45 s: s'ochtends of 's avonds? w: hahah s avonds ga je mee? s: nee blijf lekker thuis.. w: huh? het is zaterdag! s: wow is het zaterdag?? ik d8 dat het zondag was.. natuurlijk ga ik uit!!! vannacht was het weer 5 uur .. deze stage is echt zoo zwaar.. niet te geloven.. wat een hoofdpijn ook weer.. maar eigen schuld dikke kater!

Oh jah.. ik ben me telefoon ook kwijtgeraakt.. voor mijn doen heb ik het echt fokking lang volgehouden met dat ding.. heb tegen mezelf al gezegt dat ik me niet moet binden aan materialistische bullshit..want ik ben verstrooider dan confetti..
maar was met chloe naar st.barths geweest met de boot.. was met me telefoon in mijn hand in slaapgevallen.. en toen ik wakker werd.. poef! foetsie.. en omdat ik geen foetsie draag ik al 3 dagen geen slippers..dus heb een nieuw nummer..

011 599 588 0285

Er zijn nog maar enkele lijnen open om deze king kong koning te spreken.. dus wees er snel bij..

Heb trouwens ook een autotje gekregen van me baas.. echt zo'n dikke bak.. een huyandai gets.. met een stereoinstallatie waarmee ik mening neger op straat nekjes doe omdraaie.. ik rij langs.. geblindeerde raampjes.. en zonder het gaspedaal in te druken..want door elke beuk van de bas rol ik vanzelf vooruit.. die moet nog gewassen worden.. SNAP JE HEM SNAP JE HEM..vooruit MOET NOG GEWASSE WORDEN.. WHAHAHHHHAHAHA... ben weer zo melig dat ik me eigen inbox volgooi..

3 weken en dan weer schrijven is echt te lang.. heb nog zoveel meer gedaan.. maar als een bergbeklimmer zonder uitrusting.. ik kan er niet meer opkomen.. het is in ieder geval dikke pret.. en als ik geen school had af te maken..had ik er gewoon nog en half jaartje aan vast geplakt..

Sorry trouwens voor sommige mensen die ik niet snel genoeg terugmail.. maar begint steeds moeilijker te worden om wat prive tijd te vinden zodat je rustig achter je eigen je laptop kan springen.. dus geen haat.. er zit een dunne lijn tussen liefde en haat.. dus je moet om me te hate moet je me liefhebben..

Ohjah.. Queensday.. mensen aangezien ik dit al voor het 2de jaar ga missen in NL.. G*DV*RK*TKL*T%T$R&NG.. wil ik alle ape wilde verhalen wel graag in me mailbox zien... en tony blijf die tantu hard plaatjes sturen.. het gaat lekker met je.. Etienne..jonge mail me eens terug badeend.. Andre pas goed op jezelf..want je bent weer lekker B.A.D aan het gaan.. O.G blijf spittende..

" ik ben geen carlo maar ik boshard"

stukje van een taart.. ik ben uit...

ps: echt weer een veel geblaat verhaal.. had echt het gevoel dat ik wat goeds had verteld met dit verhaal.. maar nu ik het teruglees.. pfff.. een leeg pet flesje heeft nog maar inhoud..
via deze link.. kunne jullie me ff zien.. een filmpje terwijl ik met fardau door simpson bay heen rij. daar waar het uitgaansleven gebeurd.. een filmpje omdat ik weet dat vele van jullie snakken..naar dit G.O.D a.k.a stef 1 brok genot..

(deze link verloopt binne 7 dagen)

• 27 April 2008 - 17:12

Jannike:

mooi verhaal...
    maar dat is ieders openings zin!
    nog even en je bent al weer thuis, dus ga nog een kei hard los voor ons allemaal!

Byee

• 27 April 2008 - 21:56

Annnneke:

Ben blij dat het zo goed met je gaat skatsje!:D Jammer dat ik je zo weinig spreek!:( Tot mails!

Dikke tutsje van mij!

• 28 April 2008 - 09:34

Michael:

LOLLIE, als een dokter die Paul de leeuw weer hetero moet make: ik weet niet waar ik moet beginne.. wat een mafkees bist ook hahaha... Redelijk aan het losgaan daarzoo hoor ik wel.. Het lukt hier ook aardig. Woensdag queensday dat word vrij heftig ga je nog wel verslag geven van die shitttt.. Have fun daarzo

xxxx

• 28 April 2008 - 20:56

Far:

Weer leuke verhaal:) dust weer goed!(mooie foto's ook:P).
    Mijn kamer is GIF-GROEN!!! Dankzij Anneke haar gezelligheid en Daniels goede schilderwerk want ik bakte er niets van :O!
    Kiss!

• 01 Mei 2008 - 14:05

Etienne:

he kerel ik heb je gebeld kan niet zo goed mailen. heb een writers block...
    maar even met bijde benen op aarde. nog 4 wken en dan zitten we samen op een eiland (ik denk bier te drinken of sow)
    ik heb er erg veel zin in!!

ik ben blij dat je een autootje hebt kun je me mooi van het vliegveld halen.

zuip ze in de tussen tijd.

groet WEtienne en Janine

• 02 Mei 2008 - 21:19

Toon:

krullerust

pff, wat een koninginnedag hehe..
    en wat een verhaal haha, ik boshard..

tjow

• 05 Mei 2008 - 12:35

Ing:

Wilde op dit verhaal een reactie geven, maar ben even blanco. Omdat ik mezelf goed genoeg ken (en jij mij nog beter) weten we dat als ik wacht ik het sOwiesO vergeet.. anyway! Word een vrolijk meisje als ik jouw verhaal aant lezen ben, even wegdromen in jouw rare wereldje..

Enjoy!