Ik werk niet bij de NS want ik spoor niet.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van onbekend talent - WaarBenJij.nu Ik werk niet bij de NS want ik spoor niet.. - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van onbekend talent - WaarBenJij.nu

Ik werk niet bij de NS want ik spoor niet..

Blijf op de hoogte en volg onbekend

09 April 2008 | Nederland, Amsterdam

Where are all the good people go?

De reacties op me site zijn als het haar van dick advocaat.. het is aardig aan het uitdunnen.. Dan maar een verhaal voor de mensen die zijn als die laatste paar stugge haartjes.. De rest komt wel weer!! een haarimplantatie en dan is ineens iedereen weer blij!

Jongens .. Volgens mij heb ik aambeien.. want ik heb de laatste weken niet stilgezeten.. omg wat een week..

Nu weet ik waarom ik een draaideur in me huis heb.. dan kan ik er niet met de deur in huis vallen.. zal gelijk maar bij het het sterkste verhaal beginnen (tilt zo 150 kilo)..

IK BEN OVERVALLEN..

nou daar overvielen ze me wel mee zeg.. ze hadden geen over(v)all aan.. maar ze waren wel over(v)all!!...

Zat met Olof een btje te relaxen zo rond un uurtje of 11 aan het strand.. btje aan de rumbonen en ineens: bam! aan alle 2 kanten worden onze deuren opgengesmeten.. over met de deur in huis vallen gesproken!.. nou douwe egberts was niet blij.. want dit was geen zuivere koffie..

2 negers (hoe kan het ook anders.. no offence d-low) met bandana's die ineens schreeuwen: GIVE ME ALL YOUR FOKKING MONEY.. en drukken alle 2 een mes op olof en mijn keel..

Nou ik was me een partij pissed.. want als ik ergens niet goed tegen kan is als mensen hard in mijn oor gaan schreeuwen.. Heel vervelend.. Eigenlijk was ik helemaal niet bang.. dacht alleen fuk dat gebeurd mij weer.. jullie kennen mijn vorige verhalen.. het gras is altijd groener aan de overkant.. en volgens mij staat het geluk ook aan de overkant.. ik kan het maar niet te pakken krijgen.. dus ik zei zo: relaxt man.. just take the money.. maar die gasten helemaal geflipt.. olof had geen geld bij zich.. en dat vonden ze verdacht.. ik gaf ze mijn 140 dollar.. (kijk zo vliegt het geld er natuurlijk doorheen) en olof had ze maar een pakje sigaretten gegeven.. VONDEN ZE NIET GENOEG! ONDANKBARE HONDEN..
dus toen zeiden ze: GIVE ME YOUR PHONE.. dus ik zei: you dont get my phone.. gingen ze olof zijn zakken doorzoeken.. dus die gast die bij mij stond bukte over me heen.. en toen zag ik ineens dat hij ipv een mes een AFROKAM IN ZIJN HANDEN HAD.. en toen knapte er iets bij mij..

Ik sprong de auto uit..en schreeuwde give me my fokking money back.. die kerel die aan mijn kant stond was geschrokken door mijn reactie en sprinte weg.. de lafaard.. ze zeggen wel dat die negers altijd enorme zaakjes hebben maar volgens mij zit er gewoon een staart tussen die benen!.. ik erachteraan.. maar die gast die bij olof stond had wel een mes.. die kwam op me af... maar die zag dat ik met volle vaart op hem af liep.. ik was als een weightwatcher op jacht naar de laatste burger op wereld.. Als mark dutreux die nog 1 x an en eefje op 5 meter afstand ziet.. dus die negers kozen eieren voor mijn geld.. en sprongen de auto in die al met draaiende motor klaar stond.. sprongen in.. ik trap dat achterlicht van die auto in.. en weg waren ze.. nou ik kan niet herhalen op deze degelijke en fatsoenlijke site wat ik heb gezegd heb.. maar er was geen woord frans bij.. frans was er niet eens bij.. alleen olof en ik..

Maar ach.. overvallen moet je ook eens meegemaakt hebben.. Ik zeg altijd maar zo..

een fotorolletje stuur je ook niet naar een ontwikkelingsland..

dus klagen zit er bij deze jonge niet bij.. het weer doet het nog steeds goed.. En eigenlijk is dit het verhaal van het eiland.. Het eiland is een btje zoals Amy whinehouse.. Zingt als een engel en leeft als een duivel.. Op momenten dat je jezelf wilt ophangen aan de hoogste palmboom en het niet meer zit zitten.. komt er weer iets om de hoek zetten dat alles zoooo de moeite waard maakt.. zoals zaterdag had ik bijna een baan gekregen bij duyvis want had de grootste dip sinds tijden.. en toen kwamen olof en martijn bij me huis met quads..nou die kans was als van basten bij rand 16 in '88.. dat laat die jongen nie liggen!.. gelijk een stukje door philpsburg gereden.. langs files scheuren door bermen.. echt te dik voor woorden..

en voor de rest ..

Goedheiligmannen op dit eiland genoeg! st.eustachius.. st.barth.. st.pieter.. maar donderdag ga ik voor me werk naar st.barths.. een eiland met alleen maar resorts.. en voor de normale man zoals de man in de spiegel en mij niet te betalen.. maar deze aap die al uit de mouw is gekomen mag er gratis en voor niets heen.. zal eens de camera uit me koffer halen.. die heb ik nog geen 1x gebruikt.. ik ben niet zo geknipt voor foto's maken.. als ik wil flitsen rij ik wel met 120 over de ring van amsterdam.. Eigenlijk teer ik nog op foto's van andere mensen.. waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan? jah toch? niet dan..

Ben trouwens al een week aan de dunne.. ik zei nog tegen me huisgenoot toen ik met hem naar mij bob de bouwwerk keek.. He zit er nog cactussen? maar hij reageerde een beetje geprikkelt.. zeker de tijd van de maand..

Voor de rest ben ik nu echt bezig met het opzetten van het feest.. en het begint langzaam vorm te krijgen.. erg leuk om te doen alleen er gaat heel veel tijd in zitten.. en hiermee moeten jullie het week voor 1,5 week mee doen.. volgende week weer een verhaal van boy wonder..

The artist formaly know as stef..

Zal proberen niet overvallen te worden.. en ga volgende week jet skieen.. en wietske is jarig! op dit moment is ze al 34 minuten 22! van harte schatje! vrijdag je themafeest.. pimps & ho's.. why you put a ho in the hotel? dat wordt waarschijnlijk weer brokken legge niemand zeggen.. kijk er nu alweer naar uit..

Mensen hou je taai.. en denk goed omjezelf.. en DOE ipv DENK.. want:

" tijd is langzaam voor degene die wachten"

Als de tijd voorbij vliegt is het illegaal.. ooit weleens tijd gezien met een vliegticket en paspoort? de tijd is gewoon een pshycopatische vluchteling.. laat altijd een ravage achter maar tikt ergens anders gewoon weer door en weet niet wanneer die moet stoppen.. CHECK ME NIEUWE PICCA'S

(* dit verhaal is mede mogelijk gemaakt door rene,jolanda en jildou..)

• 09 April 2008 - 05:08

Lin:

nou steffie, hier is je eerste reactie op je nieuwe verhaaltje al! jeminee spannend hoor, zo'n overval...zorg er maar voor dat dat niet nog een keer gebeurt!! want ik wil nog een heeeleboel van je avonturen horen! Leuk dat het zo goed gaat met je stage trouwens, ben benieuwd naar het resultaat van dat feest! Heel veel plezier de komende week, en tot het volgende vehaal:)

kusjee!

• 09 April 2008 - 06:33

Jeske:

Wat nou een dip!! Ben je ons fantastische gesprek alweer vergeten, jij was het padje aardig kwijt ja :P
    Wel erg James Bond van je dat je er achter aan ging, jammer dat er niet iemand cut riep..
    Ach wat is 140 dollar op een mensenleven ;) Met zo'n afrokam kan je ook levensgevaarlijke dingen doen hoor.. Ze wilden gewoon eigenlijk dat bosje haar van jou es in een goed model kammen!!
    Nou sorry voor de meligheid, het is vroeg.. Maar wat is jouw excuus?
    Straks tentamen.. Fingers crossed dat ik es een x een voldoende ga halen!!
    Spreek je schatje! Kuss

• 09 April 2008 - 08:28

Des:

Held die je bent! Haha spannend verhaal weer hoor, mooie foto's ook! Ben je zelf ook al bijna neger door de zon trouwens.. Nou geniet ervan daar, voor je het weet ben je weer thuis! Kusjee

• 09 April 2008 - 09:22

RastaFARi:

Happy your still on this earth ;)... wees voorzichtig held! Je verhaal is weer super mooi verwoord...
    Antwoord van wie is het: superman in de dierentuin? wat win ik?
    toothpaste kis:P

• 09 April 2008 - 10:52

Timba:

Kut! sta ik weer voor een dichte deur..
    ben mn whiskey kwijt!

• 09 April 2008 - 11:06

Jannike:

jij weet jezelf ook overal uit te redden.. zelfs met een kam op je hals.
    Doe voorzichtig hoeven we niet meer te zeggen, want dat doeje toch niet!
    Een goeie week.. en drink die pakken zoals het hoort!

XX

• 09 April 2008 - 11:32

A-a-a-annnnnekeee:

Dan maar geen ns.. Je hebt altijd nog je eigen loco als motief!;)

Moest je me nou echt weer zo nodig herrinneren aan die overval!? Vind het maar niks.. Gelukkig ben jij zo'n held en is het uiteraard allemaal goedgekomen! Goed op jullie zelf passen hoooor!:D

Ik neem altijd even de tijd om je verhalen te lezen, heerlijk!

Vet C0oLe p!cca's! Hihih.. Niet nog meer neger worden als op die laatste hoor, tis nu wel genoeg zie ik! Far is trouwens wel wat veranderd nu ze weer hier is.. Geen pijpies meer roken en gelukkig ook geen last meer van dat buikgriepje! Zonde dat dat juist op die foto zo op moest vallen! Voor de rest nog net zo fotogeniek!:D

Genoeg geonzint..

HEUL VEUL PLEZIER en succes met je stage! Vooral daar in dat super de luxe mooi klinkende St.... uhm Barths!:D Geniet ervan! Ik bel je skatsie!:)

xxxxxxxxxxxx

• 09 April 2008 - 16:46

Ils:

kan ook nooit normaal met jou he, heerlijk!!!! en mooie bruine kop al zag ik:):):) ben jaloers.........

ga je wel even mailen!!
    kusje

• 10 April 2008 - 13:15

Es:

Dag woeste man,
    Ik zie wel weer wie het allemaal regelt daar op het mooie St. Maarten.. Zulke dingen horen er helaas bij... en aangezien jij niks met deze informatie kan zie het dan maar als een levenservaring:) Hoe lang blijf je nog eigenlijk? Anders haal ik ook ff een retourtje St. Barths en gaan we even ultiem chillen daar, want als ik iets heb geleerd deze tijd hier dan is het wel hoe te ontspannen... Het leven is heerlijk. En inderdaad, fuck de tijd, het gaat al veel te snel allemaal dus genieten met die handel:)

Brada, all mi lov en een dikke brasa uit Switi Sranan

• 10 April 2008 - 14:32

Etienne En Janine:

Dat strand gaan we dus niet heen!! erg vervelend 140 dollar das toch zeker 2 nachten stappen. maar in iedergeval je verhalen lees ik steeds. Vooral doorgaan.. nog 6 weken en dan komen we bierdrinken en dat soort flauwekul...
    groeten...

• 16 April 2008 - 17:59

Je Weet Toch!:

He pistache! Moeten we nou echt al een week met ditzelfde verhaal doen, slecht hoor. Ik zeg: tijd voor een nieuw verhaal!

• 20 April 2008 - 11:10

Ilona:

ik heb die muziek voor je gevonden..
    moet nu alleen even uitvogelen hoe ik het je kan sturen haha

• 21 April 2008 - 12:51

Handen In De Zij:

Eigenlijk gun ik jou EN deze reactie niet.. maar al helemaaaal niet deze paginaview!!! Maar vooruit, omdat het meer voor mezelf is: Check mijn fotos even!!!! :)

Heb je de barbequen al in de LGM staan? haha!

Ik ga oppassen, Miss J komt eraan!!

Zie je vanavond!! Doeiiii broertje!