Zwaargewicht light..
Blijf op de hoogte en volg onbekend
31 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam
en dat was me het weekendje wel zeg.. ze noemen me niks vor niks plee-boy.. gewoon aan de fax.. even de wc eend voeren..
of zoals ze zeggen een bruine trui breien.. of de bruine beer die aan het hek staat te kletteren uitlaten.. ze zeggen ook wel.. harde kak met gemak.. maar ik dwaal af voordat ik ben begonnen..
WAT EEN WEEKEND!!
zaterdag is het er eindelijk van gekomen.. ANQUILLA!! Er was een weekendconcert genaamt: SPLASH!.. wietske moest daar werken en had een auto van de zaak gekregen en mocht daar overnacht.. ze had HEEEL LIEF(L) geregeld dat ik ook naar dat concert kon komen.. dus ik ging met mijn nieuwe reismaatje Renee naar Anquilla.. een half uurtje met de boot.. kwamen we aan op het eiland waar de bounty reclames in full screen geshowed worden.. POTJANDIKKE.. wat een verrekte mooi eiland.. mijn blote tak was niet meer in bedwang te houden na het zien van zoveel moois..
Nadat we een tijdje op het rustigeste en uitgestrekste strand hadden gelegen was het tijd om ons ff terugte trekken naar de verblijfplaats waar we gingen overnacht.. MWOA viel eigenlijk een beetje tegen.. een hele bovenverdiepinge met 3 slaapkamers met KINGsize bedden.. met allen een eigen tv,badkamer en uitzicht over heel Anquilla viel eigenlijk een btje tegen.. Ik heb toch liever die appartementen aan het strand in Anquilla waar Bill Clinton, Robert de Niro en Chuck Norris vor meer dan 5000 per nacht verblijven.. ik zeg altijd maar geld moet rollen net zoals de wielen van me bentley..
Maar ANNYWAAAHAAAYYY.. het reggae concert waar we VIP konden verblijven was snel geregeld.. aangezien Wietske al VIP kaarten had.. en ik een Doos drank naar binnensjouwde.. (hierdoor leek ik net alsof ik ook bij Wietkse werkte).. Gratis zuipen.. Reggae muziek aan het strand tot midden in de nacht waar je kippenvel op je ziel van krijgt.. Genieten met de pet op! of af natuurlijk af.. tis net wat je het liefste hebt.. Maarjah wie draagt er nou een petfles? peter of mopet maar die tellen hier niet meej..
De volgende dag wouden we een rustig dagje strand pakken of Anquilla.. toen we op het strand aankwamen lagen er 2 bootjes in het fokkinblauwe zeewater met alle mensen van wietske werk.. die aan het ronddoberen waren met een goed gevulde koelbox.. je kent me .. als ik zie dat er gedobbert word dobber ik gewoon meej.. biertjes drinken terwijl je met je luie anoes in het water hangt.. wat zwaar wat zwaar.. btje je HBO afmaken.. ik weet niet wat jullie aan het doe zijn aan die andere kant van de planeet.. maar ik ben druk bezig met me HBO.. ohjah.. toen mochten met die boot ook weer op volle toere terug naar St.Maartin.. nou dat ging toch een partij hard! .. Ik mocht niet zeiken.. ben in jare niet zo nat geweest..
"chick je bent zo nat dat je me zeeziek maakt"
nou.. mensen dit was zondag 30 maart.. heb eigenijk TOTAAL geen zin om nog langer achter die grafpc te zitten.. ik ga als meerder Brad's Pitten!
hou je taai..
31 Maart 2008 - 06:33
Josina:
even een kort berichtje om ons jaloers te maken? dankjeeeee :P -
31 Maart 2008 - 06:50
Embusybee:
ga je nog wat leuks doen? -
31 Maart 2008 - 07:12
René:
De volgende keer maar wat foto's van al die mooie bounty vrouwen maken... -
31 Maart 2008 - 10:44
Lowtje:
pfffff..
deze man... kannibalen -
31 Maart 2008 - 21:53
RastaFARi:
Heb je ook heerlijk genoten van een warme douche daar?! hahaha. jammer dat ik net wat te vroeg naar huis ben gegaan...
xxx -
01 April 2008 - 09:30
A-a-anneke:
je hebt het wel zwaar zeg! VEEL STERKTE zou k zeggen.. ik begin me af te vragen wat ik hier nog doe... ;) ben blij dat je het zo naar je zin hebt skat!
xxxxxx -
01 April 2008 - 20:24
Etienne :
King size bedden met vrouwen uit
king ston??
klinkt heel vervelend daar...
ik krijg al dorst als ik aan denk...
groeten!!
01 April 2008 - 21:56
Toner:
en weer begreep george de clooney.. -
01 April 2008 - 22:33
Stef:
hij zei niet zoveel.. ben stiller..