Uit een ronde kamer kom ik raar uit de hoek - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van onbekend talent - WaarBenJij.nu Uit een ronde kamer kom ik raar uit de hoek - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van onbekend talent - WaarBenJij.nu

Uit een ronde kamer kom ik raar uit de hoek

Blijf op de hoogte en volg onbekend

15 Februari 2008 | Nederland, Amsterdam

Hier is die weer.. de mattie met dat matje..!!

EERST FF WAT NUTTIGE INFORMATIE: voorda tik weer in onzin losbars (ik weet dat iederen zit te krabbelen maar er moet ook een serieuse noot in zon verhaal zitten)

Als mensen mij willen bellen (niet allemaal tegelijk) moeten ze ff nar

www.1609bellen.nl gaan en daar een acount aanmaken.. dan kan je me bellen voor 8ct per minuut..

MIJN NUMMER IS! 555-2368

volgens mij is het netnummer van dit land : +599

Dus dat maakt (voor de syllie bilys onder ons:)) +599 555 2368

Dat is me nummer Bel snel!
gezellig gewoon doen.. voor dat trosgevoel.. Maar nu ff terug naar de orde van gedacht.. Zoals mij vader altijd zij:

Van ouwehoeren wordt je niet geil hoor jongen..

Nou als ik die negerinnen niet krijg door me natuurlijke charmes:D dan is het wel om me prukjuh.. ze willen allemaal dreads bij me zetten.. NOOIT!!

Ik zeg altijd maar: liever langharig dan kortzichtig!

Voor die Haters die willen weten hoe het nou echt met me gaat..:D GOED!

En die fotos komen nog wel.. Ik ga eerst maar eens op zoek naar een nieuwe kamer want ik wil een spot voor me alleen maar Want toen ik hier aankwam kwam ik erachter dat ik me kamer moest delen met een vreemde.. dat is natuurlijk geen probleem maar dit belemmerd mijn muzikale vrijheid en er moet ook wat gecreerd worden opd it eiland..

Ik moest deze week werken maar heb me ziek gemeld (was ook natuurlijk echt nog ziek) een goed begin is het halve werk..

Wietske en ik hebben de eerste paar dagen opgetrokken met een amerikaan van 55 die het eiland op zijn broekzak kende.. en een mooie broekzak was het.. (ik had nog gevraagt maar het was geen familie van slaapzak) Ik heb gelijk die amerikaan hetzelfde oog bezorgt als mij.. Daar doe ik niet zo moeilijk over ik geef zo graag.. maar we kregen er ook wat voor terug.. We hebben echt een btje de undercover stranden gezien die tourist free waren.. we kregen gelijk de naakte waarheid voorgeschoteld
want het was er bezaaid met met nudisten.. Heerlijk om die wapperende borsten in de wind en en die vrolijk verbrande heen-en-weer-zwalkende souflakies te zien.. ECHT DAT SINT MAARTEN GEVOEL..

Voor de rest is het hier bakken met croma.. btje strand liggen boekjes lezen.. Wat trouwens ook ironisch is dat wij blanken in de tijd kraaltjes en spiegeltjes verkochten aan de negers.. maar hier verkopen diezelfde negers het gewoon weer terug aan die vette amerikanen.. wie zegt dat hier niet aan recycling wordt gedaan??

EN DAAR HOOR JE BALKENENDE NOU NOOIT OVER.. %#!!@!!#$%%^&**

Ik vermaak me opperbest en eigenlijk is grotendeels van de bevolking heel openhartig en behulpzaam.. dus helemaal niet eng behalve in de steegjes maar wie komt er nu in steegjes? zeg nou zelf.. he!

Nog ff een een citaat om mee af te sluiten want zelf de kromme lult slap nog niet recht..

"Leugens liegen een verzonnen leven".

Dus Joram..

Jullie reacties doen me goed blijf ze plaatsen want zo kan ben ik ook gemotiveerd om deze site bij te houden..

zonnige groeten omdat we hier niks moeten.. en ik geniet hier volop met negerzoenen

• 15 Februari 2008 - 23:43

Harry:

en heeft die amerikaan jouw een spaans rondje op sxm laten zien?
    Veel plezier Stef

• 16 Februari 2008 - 06:14

Daniël (lowtje):

kerel.. hou je het zelf nog bij
    ???
    kan beter iemand inhuren(bijna fullfimte job ;))
    haha.. na al die jaren staan die snelle praatjes in text uitgedrukt.. kan ik het eindelijk volgen haha.

kom snel met die torie van:
    het dubbeltje en de sappige negerin!

kom nou zeg zelf G... we weten allemaal waarom jij daar bent :D

CHEBANG CHEBANG!! HOEDAT DANANG TAHNG!!!

het ga je goed ouwe..

• 16 Februari 2008 - 07:09

Ilona:

`Heey skatje!!

hahaha, je zuigt t ook zo uit je duim he..
    ow ow ow..
    Ik zal gelijk ff een account aanmaken..

love, Ilona

• 16 Februari 2008 - 11:00

Josina:

Wauw ik ben jaloers op je, gister op tv zag ik in zo'n travel programma sint maarten.. Moooooooooi (L)

Vind het leuk om al die verhalen te horen, het klinkt echt super!!
    Vergeet vooral niet te genieten!!!

Kus xx

• 16 Februari 2008 - 11:11

Hester:

He steffie

Wat een geniale verhalen heb je ook weer.. Nou zo kunnen wij toch ook nog een beetje genieten van jou stage he:P Ik zal ze blijven lezen!

Have fun

Liefss

• 16 Februari 2008 - 12:01

Simpel Rood:

Kerel..
    8cnt per minuut:S..Denk je dat et geld op mn rug groeit ofzo..
    Voor je et weet ben je hier weer, dus hoeven helemaal niet te bellen..
    Hebben we teminste weer f genoeg gespreksstof voor een week..

Of genoeg stof om over na te denken, of om schoon te maken..

Doubie laat die dreads nou maar zetten, dat is zo puur! zo puur..puur..je weet hoe puur..

• 16 Februari 2008 - 14:30

Michael:

hahahaha jezus ik ga alle verhalen verzamelen en bundelen tot een best seller. (K)

• 16 Februari 2008 - 16:50

Blind, Danny:

strakke paas naar overmars, lijkt altijd erg snel te lopen met zijn korte voetjes maar wij weten beter. Het was taument in combinatie met larson die het bij het lange eind had gehad. De onderdanige verpleegster die de zuster meenam om een boterham te eten in het cafe waar alleen de oude vrijsters hun laatste shaggies weg rookten waar shaggie uit de bus wel raat mee wist.
    op deze wil ik er 1 drinken.

hou je haaks. wel even rekening houden met je uitgangspunt. want je moet wel echt haaks zijn

45 graden

p.s. vanavond ga ik weer bad met de am -killer kijken wat die jonge nou weer voor fratsen begaat.

choepie

• 16 Februari 2008 - 17:00

Allochtoon:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH..!!
    Wat een vet verhaal!

Maar hoe gaat het nu echt met je?

• 17 Februari 2008 - 10:03

Roaldinho:

Lekker hoor.... Je vermaakt je prima hoor ik wel. Hoe smaakt de polar? 6-packjes tegelijk of niet? Wanneer komen die picca's nou?

• 19 Februari 2008 - 08:12

E10:

He stefan,

hoest daar ik zit nu bij mam het LMS syndroom te bestrijden. lekker bakkie koffie drinken. Janine en ik komen week 22 en 23 even langs.doen we een borrel. lekker hoor!!!

ken je die reklame tralalala twidilididi tralallala.. when i wake op in the morning.

take it easy take a kaptain Morgan..

• 19 Februari 2008 - 10:45

in 1 keer

dikke kus

• 19 Februari 2008 - 17:08

Nohhh:

ZE KENNE JE MATEN NIET !!!
    eyj..
    moeje's luistere..

• 19 Februari 2008 - 22:14

H. Eineken:

Tegen een biertje zeg ik geen nee

• 21 Februari 2008 - 08:56

Vonnie:

Steffiiee..ik ga je ook vollegeuhhh.. gheheh XXX

• 21 Februari 2008 - 19:38

Ilse:

komt er al bijna een vervolg:P:P of is de inspiratie ver te zoeken.....he lekker genieten, al poeppie bruin??

xxx